Skillnader

Här visas skillnader mellan den valda versionen och den nuvarande versionen av sidan.

Länk till den här jämförelsesidan

kalender:sommarlaeger_2020:start [2020/01/06 22:41]
annelie_hilmerby
kalender:sommarlaeger_2020:start [2020/05/17 11:58] (aktuell)
mirjamwalden
Rad 1: Rad 1:
 ====== Sommarläger 2020 ====== ====== Sommarläger 2020 ======
  
-Argaladeis sommarläger hålls i år på en liten ö i Blekinge skärgård. Ön ligger i närheten av Karlskrona, och det kommer ​t.o.m. ​att vara möjligt att åka tåg till lägret och bli hämtad med båt några hundra meter från tågstationen. Vi har tillgång till ön under vecka 29. Exakta datum spikas inom de närmaste dagarna, troligtvis blir det 11-18 juli.+Argaladeis sommarläger hålls i år på en liten ö i Blekinge skärgård. Ön ligger i närheten av Karlskrona, och det kommer att vara möjligt att åka tåg till lägret och bli hämtad med båt några hundra meter från tågstationen. Vi har tillgång till ön under vecka 29. Datumet är 11-18 juli.
  
-Aktiviteter som vi tänker oss är paddling, ev. segling, bad vid en fin liten strand, hantverk, sång och musik, dans m.m.+Aktiviteter som vi tänker oss är paddling, ev. segling, bad vid en fin liten strand, hantverk, sång och musik, dans m.m. Vi kommer att ha gemensamma kvällssamlingar,​ där vi turas om att ordna med kaffe, te och saft med något tilltugg. Övriga måltider ansvarar var och en för och ingår inte lägeravgiften
  
-Vi återkommer strax med mer information,​ såsom lägeravgift ​och exakta datum.+Lägeravgiften är 400 kr/​fullbetalande vuxen och 100 kr barn/​student/​pensionär.
  
-Anmälan sker till Annelie Hilmerbyannelie.hilmerby(at)telia.com+Anmälan sker till Åsa Thorsén- Mogensenasamogensen(at)gmail.com före 1 juni. Det är begränsat antal platser.  
 +Mer information kommer vid anmälan. ​
  
-Välkomna önskar familjerna Thorsén-Mogensen och Hilmerby~~READMORE~~ ​+Välkomna önskar familjerna Thorsén-Mogensen och Hilmerby 
 + 
 + 
 +**Anmälan stängd pga. fullt antal anmälda!** 
 + 
 +Efter midsommar kommer ett beslut ske ifall sommarlägret kan genomföras i år. Vid sjukdom eller inställt läger får anmälda deltagaravgiften tillbaka. Det går att sjukanmäla sig fram till sista dagen. Vi utgår från myndigheternas bestämmelser. 
 + 
 +~~READMORE~~ 
 + 
 +